reklam
Ana Sayfa Gündem, Spor 10 Kasım 2020 1768 Görüntüleme

” DEĞİRMENDERE ALABALIK ÇİFTLİĞİ ” ÖYKÜ BEBEK İÇİN ” Bizde Varız” Dedi

” DEĞİRMENDERE ALABALIK ÇİFTLİĞİ ” ÖYKÜ BEBEK İÇİN ” Bizde Varız” Dedi

Abdullah UYSAL / anamur postası

Mersin ili Anamur ilçesinde yaşayan Sühal- Hasan ELMALICA çiftinin iki çocuğundan biri olan ÖYKÜ bebek , Spinal Müsküler Atrofi ( SMA ) hastalığına karşı mücadele ediyor ve zaman daralıyor.

TÜRKİYE’deki adı ile gevşek bebek sendromu olarak bilinen SMA hastalığına yakalanan ÖYKÜ bebek yaşıtları gibi ayakta duramıyor. ÖYKÜ bebeğin sağlığına kavuşması için Amerika’da gen tedavisi görmesi gerekiyor ve bunun maliyeti 2.3 milyon dolar.

Amerika’da göreceği tedavi için yaklaşık bir ayı kalan ÖYKÜ bebeğin tedavisi için Anamur’lu iş adamlarından yardım çağrısı yapılmıştı.

Bu çağrıya bir cevapta Gözce’nin 15 Km yukarısından DEĞİRMENDERE ALABALIK ÇİFTLİĞİ’nden geldi.

DEĞİRMENDERE ALABALIK ÇİFTLİĞİ   8 Kasım Pazar günü düzenledikleri programın gelirleri olan 12 bin lirayı ÖYKÜ Bebeğin hesabına yatırdılar.

DEĞİRMENDERE ALABALIK ÇİFTLİĞİ’nin işletmecisi Ahmet DOĞAN  gazetemize yaptığı açıklamada, ” 8 Kasım Pazar günü DEĞİRMENDERE ALABALIK ÇİFTLİĞİ’mizde  hazırladığımız programımızın bağış ve gelir toplamı olan 12 bin lirayı ÖYKÜ Bebeğin hesabına yatırdık.

Ses ve yüreğiyle programımıza destek veren Ahmet DEMİR, Hüseyin ÇETİNKAYA, Gizem KODAN, İlker KODAN, Turan KIZMAZ , Kürşat Hamdi ARIKAN, Kadircan ÇETİN ve Ülkay TÜLÜBAŞ’a , Tüm ses sistemleri ve neşeleri ile yanımızda olan URAS MÜZİĞE ve ayrıca katılım ve destekleri ile bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize, bu değerli organizasyondaki gayretli çalışmalarından dolayı DEĞİRMENDERE ALABALIK ÇİFTLİĞİ  müdüremiz Dilek HAYRAN hanıma teşekkür ederiz. Allah’ım hepimizin hayrını kabul etsin “ dedi.

Anamur Postası Haber Sitesi olarak, DEĞİRMENDERE ALABALIK ÇİFTLİĞİ’ni tebrik eder , hayırlı işler dileriz.

 

sinemagif

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster