Abdullah UYSAL / anamur postası ( 23 Mart 2025 )
Anamur Belediye Spor’umuz 2024 – 2025 sezonu Bölgesel Amatör Ligi ( BAL ) 6. Gruptaki 21. Hafta karşılaşmasında Osmanlı 1453 Spor’a konuk oldu.
Bugün ( 23 Mart 2025 ) saat 14.00’te Dağılgan 1 No’lu Sentetik Aksaray Stadında oynanan Ahmet TURAN’ın gözlemci olarak katıldığı ve Sedef ALTUNTEPE , Emirhan KÜÇÜKSEVGİLİ , Elvan KAPANŞAHİN ve Berkay ÇAYLIOĞLU hakem dörtlüsünün yönettiği karşılaşmada takımımız 17. dakika da Hakan DOĞRU’nun attığı golle 1 – 0 öne geçti.
Maçın uzatma dakikalarında ( 45 + 2 ) İsmail Can TAŞKIRAN’ın golü ile takımımız soyunma odasına 2 farklı galibiyet ile gitti.
Maçın ikinci yarısında da etkili bir futbol sergileyen takımımız 72. dakikada Hüseyin GEDİK’in golü ile skoru belirledi ve böylece 21. haftada takımımız 3 golle 3 puanın sahibi oldu.
Anamur Postası Haber Sitesi olarak , takımımız Anamur Belediyespor’a başarılar dileriz.