DOLAR
Alış: 45.59
Satış: 45.78
EURO
Alış: 53.08
Satış: 53.29
GBP
Alış: 61.41
Satış: 61.87
Kaza , Ben Geliyorum diye Haykırıyor…!
Mersin ili Anamur ilçesinden geçmekte olan D-400 karayolunda , yeni yapılacak olan beton asfalt öncesi yol alt yapısı çalışmaları yapılmaktadır. Altyapı çalışmalarının yapılmadan dökülecek olan asfaltın üzerinde birikecek su neticesinde kazalara sebep olabileceğini biliyor ve altyapı çalışmalarının her ne kadar ilçe halkını ve esnafını rahatsız etse de bir an önce bitmesini sabırla bekliyoruz. Ancak yapılan çalışma neticesinde , işi yapan firmanın insan hayatını hiçe sayan davranışları ilçe halkını rahatsız etmektedir.
D-400 karayolu ortasına saplanan ve çalışma alanının emniyetini sağlamak için çekilen emniyet şeridinin kaldırılmasından sonra , yere saplanan demirler yerlerinden sökülmeyerek sadece ana yolun üzerine eğilerek o şekilde bırakılmıştır. Bu yol şehirlerarası bir yoldur , sürücülerin hız limitleri kanunla belirtilmiştir. Bu hızda giden bir sürücünün aracının lastiğinin bu demirlere saplanması ve kaza yapması an meselesidir .Bugüne kadar burada birkaç tane aracın lastiği patlamış ancak hızlı olmadıkları için bir kaza meydana gelmemiştir.
Bu demirlerin buradan sökülmesi için bir kazayı mı bekleyeceğiz. Yoksa sesimizi duyacak bir yetkili , gerekli önlemleri alarak burada bir kazanın olmasını engelleyecek midir.
Yorumlar
Yorumlar (1 Yorum)
Benzer Videolar
-
Antalya’daki Turnuvada Şampiyon Anamur’dan
-
Valilikten Kritik Uyarı ; Hava Sıcaklığı Hissedilir Derecede Azalacak!
-
Anamur Spor Deplasmanda Gol Oldu Yağdı!
-
Gazipaşa – Ankara Uçak Seferleri Başladı
-
Dikkat ! Fırtına Bölgemizde Etkili Olacak
-
Anamur Dikkat ! Bisiklet Yarışı Nedeniyle Bazı Yollar Kapanacak
-
Anamur’lu Sporculardan Büyük Başarı ; 1 Altın 2 Bronz Madalya Kazandılar
-
8. Bisiklet Turu Anamur’dan Başlıyor. Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak
-
Anamur Belediye Başkan Yardımcısı AKÇA’ya Son Görev
-
62. Kütüphane Haftası kapsamında ” İYİLEŞTİREN KÜTÜPHANELER ” etkinliği düzenlendi.
-
Mersin Polisi Hırsızları Kıskıvrak Yakaladı
-
Yayla Yolunda Kaza ; 3 Kişi Hayatını Kaybetti , 1′ Ağır 11 Yaralı




