reklam
Ana Sayfa Magazin 29 Eylül 2022 532 Görüntüleme

Muhtar AKSOY Şimdi de ; Bebek Bezi , Bebek Maması ve Bebek Arabası Dağıtıyor

Muhtar AKSOY Şimdi de ; Bebek Bezi , Bebek Maması ve Bebek Arabası Dağıtıyor

Abdullah UYSAL / anamur postası  ( 29 Eylül 2022 )

Bu güne kadar birçok ilginç projeye imza atarak gönüllere taht kuran  Gözce Mahallesi muhtarı Baran AKSOY , şimdi de ” Güçlü Aile , Güçlü Mahalle , Güçlü TÜRKİYE  ” sloganı ile yeni bir projeye imza attı.

Bu güne kadar öğrencilere ve Gözce ( Dekeli ) halkına kitap – kırtasiye , kuaför , giyim , şemsiye , öğrencilerin yol paraları , üreticiye bedava mazot , Bitli köklendiricisi , Ata tohumu Dekeli Soğanı göveri gibi birçok kampanyaya imza atarak  bölge insanının sevgisini ve takdirini kazanan Gözce Muhtarı AKSOY , son kampanyasının da   bebeklere mama, bebek bezi ve bebek arabası  olduğunu açıkladı.

Gözce Mahallesi muhtarı Baran AKSOY yaptığı açıklamada ;  “Gözce mahallesindeki tüm çiftlere duyurulur. Güçlü Aile, Güçlü Mahalle, Güçlü Türkiye yolunda birlikte yarınlar birlikte güzel, dileğimizle mahalle muhtarlığımızdan tüm evli çiftlere çocuk yapan tüm çiftlere bir yıl çocuk bezi ve maması tarafımızdan ücretsiz olacaktır.

Ayrıca üçüncü bebeği yapan çiftlere çocuk arabası hediye . Bu kampanya için isimsiz sponsorumuza çok çok teşekkür ediyorum.

DEKELİ olmak fark , Gözce’li olmak  ayrıcalıktır.

Tüm çiftlerimize itina ile duyurulur. Var olan gerçek insanlığa hizmet , Hakk’a hizmettir dedi.

Anamur Postası Haber Merkezi olarak , Gözce mahallesi Muhtarı Baran AKSOY’u bu örnek davranışından dolayı tebrik eder , başarılar dileriz.

sinemagif

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster