reklam
Ana Sayfa Gündem 19 Eylül 2020 1859 Görüntüleme

KOÇ ZEYTİNYAĞI FABRİKASI AÇILDI

KOÇ ZEYTİNYAĞI FABRİKASI AÇILDI

Abdullah UYSAL / anamur postası

Mersin ili Anamur ilçesi çevresinde  zeytin üretiminin hızla artması neticesinde ihtiyaç duyulan Zeytinyağı fabrikasını açarak 4 yıldır faaliyet gösteren Koç Zeytinyağı Fabrikası yeni sezon için açıldı.

Koç Zeytinyağı işletmecisi Adem KOÇ gazetemize yaptığı açıklamada ; ” Bölgemizin ihtiyacı olan fabrikayı, bundan 4 yıl Karadere mahallemize açarak halkımıza hizmet vermeye başlamıştık. İki sezondur ise daha modern bir sistemle , Çarıklar Eski Hali yanında, zeytin yağında öncü marka olan POLAT ve HAUS marka makinalarla hizmetinizdeyiz.

Zeytinyağı çıkartmak isteyen bölge halkımızı son sistem makinelerle donattığımız fabrikamıza bekleriz. Yağlık olarak değerlendireceğimiz zeytinlerimizin yağ çıkartmaya hazır olduğunu nasıl anlayacağıma gelince, ağacımızda hiç yeşil zeytin kalmadı ve sertliğini kaybederek el ile sıktığımızda eti ve çekirdeği kolayca ayrılıp, sap çukurundan suyu çıkıyorsa , yağ oranı en yüksek seviyeye çıkmış ve zeytinlerimiz sıkıma hazır demektir. Zeytinlerimizi olgunlaşmadan hasat etmeyiniz. “ dedi.

Koç Zeytinyağı Fabrikası iletişim için : 0 537 889 47 52

sinemagif

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster