DOLAR
Alış: 20.83
Satış: 20.91
EURO
Alış: 22.42
Satış: 22.51
GBP
Alış: 26.05
Satış: 26.25
” GEYİK DAĞINA ” DEV TÜRK BAYRAĞI ASTILAR
Abdullah UYSAL / anamur postası
Anamur’da her sabah yürüyüşe çıkan iki arkadaş Geyik Dağına TÜRK BAYRAĞI astılar.
Anamur Abanoz Yaylasında yaşanan olayda , her sabah yürüyüşe çıkan Yaşar KARALTI ve Hamdi KAYAR , yürüyüş yolları üzerinde Abanoz yaylası girişinde bulunan Geyik Dağına kendilerinden önce TÜRK BAYRAĞI asıldığını ancak asılan bayrağın hem küçük hem de yıpranmış olduğunu görünce bölgeye 4 metrelik dev bir TÜRK BAYRAĞI getirerek astılar.
Yaşar KARALTI ve Hamdi KAYAR gazetemize yaptıkları açıklamada , ” hem 23 Ağustos 1921 ‘de başlayarak 22 gün 22 gece süren SAKARYA MEYDAN MUHAREBESİNİN 100. Yılı , hem de 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Başkomutanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzun (Zafer Bayramı ) yıldönümü olması sebebiyle bölgemizin en yüksek dağı olan Geyik Dağına 4 metrelik dev TÜRK BAYRAĞIMIZI astık.
Bu şanlı bayrağımız semalarımızda dalgalanmaya devam edecektir ” dediler.
Anamur Postası Haber Sitesi olarak , Yaşar KARALTI ve Hamdi KAYAR’ı bu duyarlı davranışlarından dolayı tebrik eder , sağlıklı günler dileriz.


Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Benzer Galeriler
-
Emekli Öğretmen Çifti Ölüm Bile Ayıramadı
-
Jandarmadan Anamur , Bozyazı ve Mut’ta Uyuşturucu Operasyonu
-
Hemşerimiz YILMAZ , KIZILAY BAŞKANI OLDU
-
Vali PEHLİVAN’dan ; Anamur’da Yaşanan Hortum Felaketi ile İlgili Basın Açıklaması
-
Anamur Belediyespor – Silifke Belediyespor Play – Off Grup Finali
-
Geçmiş Olsun Anamur ! Hortum Yıktı Geçti !