DOLAR
Alış: 37.73
Satış: 37.89
EURO
Alış: 40.67
Satış: 40.83
GBP
Alış: 48.76
Satış: 49.12
” GEYİK DAĞINA ” DEV TÜRK BAYRAĞI ASTILAR
Abdullah UYSAL / anamur postası
Anamur’da her sabah yürüyüşe çıkan iki arkadaş Geyik Dağına TÜRK BAYRAĞI astılar.
Anamur Abanoz Yaylasında yaşanan olayda , her sabah yürüyüşe çıkan Yaşar KARALTI ve Hamdi KAYAR , yürüyüş yolları üzerinde Abanoz yaylası girişinde bulunan Geyik Dağına kendilerinden önce TÜRK BAYRAĞI asıldığını ancak asılan bayrağın hem küçük hem de yıpranmış olduğunu görünce bölgeye 4 metrelik dev bir TÜRK BAYRAĞI getirerek astılar.
Yaşar KARALTI ve Hamdi KAYAR gazetemize yaptıkları açıklamada , ” hem 23 Ağustos 1921 ‘de başlayarak 22 gün 22 gece süren SAKARYA MEYDAN MUHAREBESİNİN 100. Yılı , hem de 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Başkomutanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzun (Zafer Bayramı ) yıldönümü olması sebebiyle bölgemizin en yüksek dağı olan Geyik Dağına 4 metrelik dev TÜRK BAYRAĞIMIZI astık.
Bu şanlı bayrağımız semalarımızda dalgalanmaya devam edecektir ” dediler.
Anamur Postası Haber Sitesi olarak , Yaşar KARALTI ve Hamdi KAYAR’ı bu duyarlı davranışlarından dolayı tebrik eder , sağlıklı günler dileriz.


Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Benzer Galeriler
-
Mersin Polisinden Kalpazan Operasyonu ; 7 Milyon Sahte Dolar Ele Geçirildi
-
Anamur’da Sakal-ı Şerif Ziyarete Açıldı.
-
Çukurabanoz Muhtarı GÜCÜK’ten Kadir Gecesi Mesajı
-
Muhtar ORHAN’dan Kadir Gecesi Mesajı
-
İş Adamı ALPYAĞAL’dan Kadir Gecesi Mesajı
-
16 Küçükbaş Hayvanı Gülnar’dan Çalıp Mut’a Satan Şüpheli Yakalandı