Abdullah UYSAL / Anamur postası ( 03 Haziran 2025 )
1 Haziran 2019 tarihinde Anamur – Ermenek karayolunun Suolmaz geçidi olarak bilinen bölgesinde meydana gelen kazada, Gümüş Kanatlar Motor Kulübünden arkadaşları ile seyahat eden Colgate- Palmolive İş Geliştirme Müdürü Yener BULUTBEYAZ , kullandığı 01 FDB 77 plakalı motosikletinin direksiyon hakimiyetini kaybetmiş ve yoldan aşağı uçarak ağır yaralanmıştı. BULUTBEYAZ , İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak kaza yerinde hayatını kaybetmişti.
Gümüş Kanatlar Motor Kulübü Grubu yöneticisi Metin KIRMACI ve kulüp arkadaşları Yener BULUTBEYAZ’ın kaza noktası olan Suolmaz bölgesinde kaza yerine çiçekler bırakarak ve dualarla andılar.
Gümüş Kanatlar Motor Kulübü Grup yöneticisi Metin KIRMACI yaptığı açıklamada ; ”1 Haziran 2019 tarihinde elim bir kaza sonucu kaybetmiş olduğumuz Yener BULUTBEYAZ kardeşimizin kaza geçirdiği yerdeyiz. Bu bizim için çok anlamlı ve bir o kadar da üzücü bir anma . Kulüp olarak bu anma programını her yıl yapmaya ant içtik. Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun ” dedi.
Anamur Postası Haber Sitesi olarak bizde elim kazada hayatını kaybeden Yener BULUTBEYAZ’a Allah’tan rahmet sevenlerine , yakınlarına ve Gümüş Kanatlar Motor Kulübü üyelerine sabırlar diliyoruz.