reklam
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem 27 Mayıs 2024 468 Görüntüleme

ALPYAĞAL ,43 Blok ve 17 Kattan Oluşan Proje Teslim Etti. Yeni Proje 25 Bin Konut

ALPYAĞAL ,43 Blok ve 17 Kattan Oluşan Proje Teslim Etti. Yeni Proje 25 Bin Konut

Abdullah UYSAL / Anamur postası ( 27 Mayıs 2024 )

Körfez Savaşı’nda aldığı yaraları Türk müteahhitlerinin de katkısıyla sarmaya çalışan Irak’ta , 43 blok ve 17 kattan oluşan içerisinde okul, cami, sağlık merkezi, arıtma merkezi ,trafo merkezi, 125 bin metrekare otopark, alttan ısıtmalı yüzme havuzu, eğlence ve alışveriş merkezleri, çocuk oyun alanları olan bir projeyi  tamamlayarak teslim eden  Anamur’un sevilen ismi  İbrahim ALPYAĞAL ,  Anamur ve Anamur’luların gururu oldu.

Aslen Karadeniz Ordu’lu olan ancak 30 yıldır Anamur’da yaşadığı için kendini Anamur’lu hissettiğini söyleyen ve teslim töreninde iş makinasına bağlanan TÜRK Bayrağı ile bizleri gururlandıran iş adamı İbrahim ALPYAĞAL, ” Bağdat’ta yaklaşık 3 yıl önce başladığımız 17 katlı 43 bloğun bulunduğu projemizi tamamlayarak teslim etmenin  gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz . Sırada  yeni başladığımız yaklaşık 25 bin konutluk yeni bir projemiz var , Allah utandırmasın ”dedi.

Anamur Postası Haber Sitesi olarak, Irak’ın yeniden imarına katkı ve ülkemize döviz girdisi sağlayan İbrahim ALPYAĞAL’ı tebrik eder, başarılar dileriz.

sinemagif

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster