reklam
Ana Sayfa Gündem 7 Nisan 2022 949 Görüntüleme

ANAMUR 7 / 24 TOUR YAKINDA HİZMETİNİZDE

ANAMUR 7 / 24 TOUR YAKINDA HİZMETİNİZDE

Abdullah UYSAL / anamur postası ( 07 Nisan 2022 )

Anamur 7 / 24 TOUR Seyahat Acentası çok yakında Anamur’da hizmet vermeye başlayacak.

Anamur 7 / 24 TOUR Seyahat Acentası yetkilileri yaptığı açıklamada ; ” 21 Şubat 2022 tarihinde ANAMUR 7-24 TOUR adı altında A SINIFI Seyahat Acentası olarak kurulmuştur.  Bölgemizde Yat ve Tekne Turizmine büyük katkılarda bulanan NOMİA Yat ve Tekne Turları Firma yöneticisi Batuhan TEMEL , Ecevit ORTAÇ ve Mehmet Tahir ASLAN ile birlikte,  Anamur halkına ve Anamur’u ziyaret edecek tüm misafirlerimize Gazipaşa – Anamur – Bozyazı-Gazipaşa Havalimanı transfer hizmeti vermenin yanında Yurtiçi-Yurtdışı Turlar, Yurtiçi Bölgesel Turlar, Günübirlik Kültür ve Tarihi Turların ve Yat-Tekne Turlarının organizasyonu ve düzenlemesi ile ilgili daha kaliteli, daha güvenli, daha konforlu hizmet verecektir.

Resmi açılışımızı mütabiken ŞEHİT AİLELERİNE ÜCRETSİZ TRANSFER HİZMETLERİ verilecektir.

Anamur 7-24 Tour  firma olarak gerçek resmi kayıtlı bir firmadır. Firma kuruluşumuzu takiben web siteleri üzerinden Anamur 7-24 Tour firma ismimizi taklit etmeye çalışarak alınan benzer isimler ve siteler üzerinde yapılan talihsiz yönlendirmeler çok basit olmakla beraber halkımızda yanlış algı ve sansasyon yaratılmasına neden olmaktadır. 

Halkımıza ve Anamur 7-24 Tour   firmamıza karşı yöneltilen provokatif eylemlere yine halkımızın rağbet ve itibar etmemesini hatırlatırız.

Anamur 7-24 Tour  olarak her zaman kaliteli ve sürdürülebilir yenilikçi hizmet anlayışımızla bu güne kadar farklı firma adında hizmette bulunmuş, bundan sonra da Anamur 7-24 Tour firmamız aracılığı ile yapılan ve yapılacak tüm provokatif  eylemlere rağmen çizgimizi bir üst hedeflere taşıyarak hizmetlerimize devam edeceğimizi sayın halkımıza buradan duyururuz  ” dedi.

Anamur Postası Haber Sitesi olarak bizde Anamur 7 / 24 TOUR Seyahat Acentası işletmecileri Batuhan TEMEL , Ecevit ORTAÇ ve Mehmet Tahir ASLAN’ı tebrik eder , hayırlı işler dileriz.

sinemagif

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster