reklam
Ana Sayfa Gündem, Teknoloji 19 Ocak 2022 758 Görüntüleme

Muhtar AKSOY’dan En Güzel Düğün Hediyesi

Muhtar AKSOY’dan En Güzel Düğün Hediyesi

Abdullah UYSAL / anamur postası

Bugüne kadar kitap – kırtasiye , kuaför , giyim , şemsiye , öğrencilerin yol paraları , çiftçimize mazot yardımı gibi birçok kampanyaya imza atan Gözce Muhtarı AKSOY , şimdi de genç çiftlerin düğün salonu ve balayı masraflarını karşılıyor.

Gözce Muhtarı Baran AKSOY yaptığı açıklamada , ” EVLENECEK GENÇLERE MÜJDE: GÖZCE mahallesinde DÜNYA evine girecek Gözce’li gençler , an itibari ile düğün salonu ücretiniz  ve 1 gece suit oda açık büfe yeme içme Bozyazı ilçemizde bir gün full balayınız NAGİDOS otelde ücretsiz tarafımızdan sağlanacaktır.

Tüm gözce mahallesi gençlerimiz için sınır yok gün yok düğün salonu ve balayınız ücretsizdir. 05359371093 Dünya evine girecek çiftlerimize şimdiden mutluluklar. DEKELİ olmak FARK Gözceli olmak ayrıcalıktır.

2024 yılına kadar gözce mahallemde evlenecek tüm geçler için geçerlidir. Bozyazı ilçemizde bulunan NAGİDOS otele tüm gençler adına çok teşekkür ederim. Biz birlikte her daim mükemmeliz, halkıma hizmet Hakka hizmettir dedi.

Anamur Postası Haber Merkezi olarak , Gözce mahallesi Muhtarı Baran AKSOY’u bu örnek davranışından dolayı tebrik eder , başarılar dileriz.

sinemagif

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster