Anamur Postası

Yaralı Polisimiz “Bombada Gelse,Depremde Olsa Dimdik Ayaktayız”

Dün akşam,Beşiktaş ile Bursa Spor arasında oynanan maçın bitiminin ardından, Beleştepe’de saat 22:29’da,yaklaşık bir dakika arayla iki patlamanın meydana gelmesi sonucu ,30’u polis memuru ve emniyet görevlisi,7’si sivil vatandaş ve bir de kimliği belirlenemeyen bir vatandaş olmak üzere toplam 38 kişi şehid olmuş,yaralanan 155 vatandaşımız ise hastanelerde tedavi görüyor.

Yaralı vatandaşlarımız arasında birde Anamur Karalarbahşiş mahallesinden polis memuru bulunuyor.Anamur  Çevik Kuvvet polisi olarak görev yapan Ahmet Bulut’un, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesinde tedavi altına alındığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Anamur’lu polis memuru Ahmet Bulut, Anamur’lu hemşerilerine mesaj gönderdi.Polis memuru mesajında, “ Biz ölmedik,buradayız,dimdik ayaktayız.Terörü lanetliyoruz.Bombada gelse,depremde olsa yıkılmadık ayaktayız.Terörün her türlüsüne kahrediyoruz ve aslanlar gibi dimdik ayaktayız “ dedi.

Anamur Postası Haber Sitesi olarak,Patlamada hayatını kaybeden şehidlerimize Allah’tan rahmet, Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz.

Exit mobile version