Anamur Postası

Taşpınar; “2002’de 12 ambulans vardı. Şimdi 75 “

Her ay başka bir ilçede yapılan, Ak Parti İl danışma meclisi toplantısı bu ay Anamur’da yapıldı.
Kaplan düğün salonunda yapılan toplantıya, Ak Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, İl Başkanı İsmail Taşpınar, İl yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın kolları Başkanı Mehri Bilgen, İlçe Başkanları, Millet vakili aday adayları, M. Namık Sianoğlu, Kemal Kılıç, Bahir Aslangil, Adem Ali Keskin, Süleyman Aktan, Ayşe Kıralp ve vatandaşlar katıldı.

Partililerin önerisiyle İl Başkanı İsmail Taşpınar divan başkanı seçildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan toplantıda Anamur ilçe Başkanlığınca hazırlanan slayt sunumu yapıldı. Daha sonra söz verilen Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun;” her türlü riski alarak sayın Cumhurbaşkanımız çözüm süreci başlattı. Bu çözüm sürecinin başarılı olmaması için çaba sarf eden siyasiler var, diş güçler ver”. Terörle mücadelede 40 yılda yaklaşık 1 katrilyon harcandığını belirten Uzun, ” Bu para okul yapmaya, hastane yapmaya yol yapmaya harcanması gerekirken terörle mücadeleye harcandı. Bütün bunlar birileri silah satasın birileri bu ülkenin karışıklığından faydalansın diye. Türkiye borç alan emir alan ülke olacak. Bütün istedikleri bu .
Ama bu yüce millet, bunu gördüğü için bu mücadeleye Ak Partiye 3 dönemdir destek veriyor iktidarda tutuyor. İnşallah önümüzdeki 7 Hazirandaki seçimlerde de bu yüce millet gerekeni sandıkta yapacak” dedi.

Daha sonra söz alan İl Başkanı İsmail Taşpınar; Teşkilat olarak gerekli düzenlemeleri yaptıklarını ve mazeretsiz seçime hazır olduklarını belirtti. Geçen hafta her ilçeye yeni bir ambulans gönderdiklerini söyleyerek “biz hizmetlerimizle konuşuruz.

2002 de Mersin’de sadece 12 ambulans vardı. Şimdi 75 ambulans var. 2002 de vatandaşlarımızın sağlığı bu günden daha mı değersizdi? Bu gün hava ambulansı var helikopter var uçak var. Biz hizmet ettiğimiz vatandaşlarımızın dualarıyla başarılı oluyoruz.

Merin’e 1 yıldır çivi çakılmadığını belirten Taşpınar; 15 yıldır CHP’den illallah etmiştik ancak 1 yıldır MHP zulmün çok daha fazlasını yaptı. Bu gün Mersin de otogar çalışmıyor. otogar da sadece 2 firma çalışıyor. Diğer yolcular ya Tarsus’a yada Erdemliye gidiyorlar. Vatandaşlara zulüm eden büyükşehir belediye başkanı, burası depreme dayanıklı değil diyerek boşalttığı kırmızı -lacivert iş hanını şimdi tadilat yapıp içine girmeye çalışıyor. Bütün bunları vatandaşlara anlatacağız” dedi. Gün 24 saatin 18 saatini partisi için çalışacağını belirten Taşpınar, salondakilerden de çalışma sözü aldı.

Anamur’da bu güne kadar ilçe başkanlığı yapmış olanlara teşekkür plaketi verildi. Bozyazı kadın kollarına başarılı çalışmaların için teşekkür belgesi verildi.

Toplantı mahalle temsilcileri ile basına kapalı olarak devam etti.

Exit mobile version