Anamur Postası

SARIKAYA ” Benim İsmim ve Resmimle Korona Haberi Yaptılar, Mağdurum “

Abdullah UYSAL / anamur postası

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de bu güne kadar 5.065 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine sebep olan COVİD-19 vak’asının Anamur’da da görüldüğü ve hastalık nedeni ile bir ailenin Mersin’e sevk edildiğinin duyulması üzerine , isim benzerliği ve sosyal medya – haberlerde  yanlış resim kullanılması yüzünden sağlıklı  aileye geçmiş olsun mesajları yağdı.

Gazetemize açıklama yapan Mehmet SARIKAYA “ Öncelikle hemşerim Mehmet  ÖZDEMİR  ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletir,acil şifalar dilerim. İkimizinde adımız Mehmet , ikimizde Gaziantep’liyiz ve ikimizde Anamur’da mısır satarak geçimimizi sağlıyoruz. Ben İskele ‘de arkadaşım ise Hastane caddesinde mısır satıyoruz.Dolayısı ile “ Antepli Mısırcı Mehmet “ denilince beni tanıyan herkes benim hasta olduğumu düşünerek telefon açtılar ve geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Bende hasta olmadığımı ne kadar söylesem de , sosyal medya ve haberlerde benim resmim kullanıldığı için kimseyi inandıramadım ve mağdur oldum.

Benim herhangi bir hastalığım yoktur, sosyal medya ve haberlerden benim resmimin çıkartılmasını istiyorum “ dedi.

Anamur Postası Haber Sitesi olarak, Mehmet ÖZDEMİR  ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz.

Exit mobile version