Anamur Postası

OK, Aday Adaylığını Açıkladı

Ak Parti Genel Merkezi,31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili Belediye başkan Aday Adaylarının başvurularının 5-12 Kasım tarihleri arasında alınacağını duyurdu.

İnşaat mühendisi Mevlüt Ok , 31 mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti’den Bozyazı Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı.

Ok,yaptığı açıklamada ; “Aziz Bozyazılı hemşehrilerim,değerli dava arkadaşlarım,sevgili kardeşlerim,Bu satırları okuyan herkesi; En kalbi duygularımla, hasretle, muhabbetle selamlıyorum.2002 de Bozyazı da Ak Partiyi kurarken çektiğimiz besmeleyi bugün yeniden çekiyoruz. Rıza-i ilahi yi kazanmak için çıktığımız kutlu davada, sizlere hizmet etmek için yeniden hazırlanıyoruz.Hiç bir zaman yaptığım işlerde boynu bükük kalıp, mahcup olmadığım gibi, bana inanan, benimle yol yürüyen siyaset yapan tüm gönül dostlarımı, dava ve yol arkadaşlarımı, yarı yolda, boynu bükük koymadım, bırakmadım.İnandığımız değerler doğrultusunda dik durarak kararlılığımızı her fırsatta ortaya koyduk. Bunları yaparken gönül dostlarımızı, bizi tanıyan hemşehrilerimizi daima yanımızda gördük. Desteklerini hiç bir zaman bizden esirgemediler.2002 de ilçemizde partimizi kurarken yönetim kurulunu oluşturacak sayıyı bulmakta zorlandığımız günlerden, Bozyazı’da birinci parti olduğumuz günlere siz kardeşlerimizin desteği ile geldik.400 kişilik ilk delege sayısını bulmak için tüm parti üyelerimizi delege listesine almak zorunda kaldığımız günlerden, üye listemizi 3 bin kişilere yine siz değerli gönül dostlarımızın desteği ile çıkardık.Bozyazı’da 8 yıllık ilçe başkanlığım döneminde, partimizi siz aziz milletimizle bir çocuk gibi büyüttük güçlendirdik ve bu günlere getirdik. Millete hizmeti parti üstü tutarak ilçemizdeki tüm hemşehrilerimize eşit mesafede yaklaştık.toplumumuzun her ferdi ile kurduğumuz muhabbet, birleştirici siyasetimizi oluşturdu.Siyasi hayatımda sizlerden gelen ortak sesi daima önemsedim. Çalışmalarımı sürekli bu doğrultuda yürüttüm. Kararlarımı daima sizlerle istişare ederek aldım.

Önümüzdeki yerel seçimde Belediye Başkanlığı için aday olmam konusunda sizlerden gelen 
büyük bir talep görüyorum. Bozyazı’nın her kesiminden, görüşleri ile, dualarıyla, destekleriyle şahsımı bu göreve layık gören vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu doğrultuda; Öncelikle Allah ın izni sonra sizlerin takdirleri ile Bozyazı Ak Parti Belediye Başkan aday adaylığımı açıklıyorum. Rabbimden duam şudur ki; 
Çıktığımız bu kutlu yolda bizi kibirden, hasetlikten, zulümden, adaletsizlikten koru. 
Bu yolun sonunu hayr eyle, bu milleti her daim kazananlardan kıl Allah’ım .Bu dua ve temennilerimle; Bozyazı’nın her köşesinde Bozyazı’nın, Ak Parti’nin ve bizlerin başarısı için kalpleri atan tüm kardeşlerimize sevgilerimi sunuyorum.İlçemizde yaşayan tüm kardeşlerimi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Allah’ım birliğimizi, beraberliğimizi, uhuvetimizi kadim ve daim eylesin ” dedi.

Exit mobile version