Anamur Postası

Motor Kazasında Hayatını Kaybeden BULUTBEYAZ, Kaza Yaptığı Yerde Anılacak

Abdullah UYSAL / Anamur postası

Motosiklet tutkunu Yener BULUTBEYAZ , geçen yıl 1 haziranda Suolmaz’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

Gümüş Kanatlar Motor Kulübünden arkadaşları ile seyahat ederken Anamur – Ermenek karayolunun Suolmaz bölgesinde kaza geçiren , Colgate -Palmolive İş Geliştirme Müdürü Yener BULUTBEYAZ hayatını kaybetmişti.

Gümüş Kanatlar Motor Kulübü koordinatörü Metin KIRMACI yaptığı açıklamada ;” 1 Haziran 2019 tarihinde elim bir kaza sonucu kaybettiğimiz kardeşimiz Yener BULUTBEYAZ’ı anma adına , 30 – 31 Mayıs 2020 ( cumartesi -Pazar ) tarihlerinde ADANA-ERMENEK-ANAMUR güzergahında Gümüş Kanatlar Motor Kulübü olarak sürüş gerçekleştireceğiz. Yener BULUTBEYAZ kardeşimizi , kaza yaptığı yer olan  Suolmaz bölgesinde ( 31 Mayıs günü )  anacağız.  Sürüşümüzü , Adana dönüşü BULUTBEYAZ’ın kabristanı başında sonlandıracağız . Gümüş Kanatlar Motor Kulübü olarak , çok değerli kardeşimiz Yener BULUTBEYAZ’a  Allah’tan rahmet, kederli ailesine ,  yakınlarına ve camiamıza sabır ve başsağlığı dileriz “ dedi.

Anamur Postası Haber Sitesi olarak, Suolmaz’daki kazada hayatını kaybeden ve Adana Kabasakal mezarlığına defnedilen  Yener BULUTBEYAZ’a Allah’tan rahmet, sevenlerine ,yakınlarına ve Gümüş Kanatlar Motor Kulübüne başsağlığı dileriz.

Exit mobile version