Anamur Postası

MHP İlçe Başkanından Basın Açıklaması

‘’Anamur’da Hizmet Kervanını Durduramayacaksınız, Bu Kervan Yürüyecek’’diyerek sözlerine başlayan , Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut;
Sevgili Anamurlular;
Anamur Belediye meclisinin Haziran ayı ikinci oturumunda tüm halkımız ibretlik sahneye şahit oldu.
Bizde bunları size karşı sorumluluğumuzun farkındalığı ile paylaşmak istedik.
Anamur Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Türe beyin, köylerimize yapmayı düşündüğü, sıcak asfalt, parke yol ve Belediye araç filosunu yenilemek için kredi talebi muhalefet ( AKP, CHP ) meclis üyeleri tarafından reddedildi.
Sevgili Hemşerilerim;
Bu nasıl bir zihniyettir ki; yapılacak yola, alınacak iş makinelerine karşı çıksın. Anamur hepimizin yapılacak olan hizmetleri engellemek, aksi tavır koymak nasıl bir vicdandır.
Fakat şaşırmamak gerek ‘’Ben yapmıyorum onlar da yapmasın’’ zihniyeti, sığ ve basiretsiz düşünce !… siz bu hizmetleri engelleme yerine, turizm sezonu başlamış millet Mamure Kalesine giremiyor. Anamuryum Antik Kent ( Ören )’de tuvalet bile yok, yılların İskelesi yıkılmak üzere, Kapalı devre sulama, Hastane inşaatı, Doktor sorunu, Dragon ve Sultan çayı ıslahı, D-400 karayolundaki şehir içi kavşaklar, Anamur Şehir Stadı, Kültür Merkezi ve daha neler neler.
Bunlara kafa yormanız gerekirken yapılacak olan hizmetlere nasıl engel olursunuz ? kaldı ki, Belediyemiz bu krediyi devletten, iller bankasından alacak Belediyemizin ödeme gücü olmasa veya amacın dışında kullanılsa Devlet bu krediyi zaten vermez.
Bu nasıl bir zihniyet ki, yapılan hizmetleri dosya dosya Bakanlıklara şikâyet etsin. Art niyetli düşüncelerle meşgul oluyorlar Anamur için ellerini taşın altına koymuyorlar.
Sn. AKP ilçe başkanının ikide bir ‘‘Ankara’dan eli boş dönmedi’’ Açıklamalarının üzerinden aylar geçti, elde avuçta bir şey yok. Bari oturun oturduğunuz yerde yapılan ve yapılacak olan hizmetlere engel olmayın.
Sevgili Hemşerilerim;
Sizlere Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Başkanı Olarak Diyorum Ki;
Asla ümitsizliğe kapılmayın, bizler ilçe teşkilatı olarak 30 Mart 2014’de ne söz vermişsek tüm engellemelere rağmen 2019 Martında da bu sözlerimizi yerine getirmiş olarak sizlerin karşısına çıkacağız. AKP ve CHP’nin yapılacak hizmetleri engelleme girişimlerini tarih yazacak ve bir gün karşılarına çıkaracak.
Bütün bu engellemeler bizi ümitsizliğe sevk etmeyecek aksine daha fazla hırslandıracaktır.
Sizlerle paylaştığımız bu olup bitenleri sağduyunuza ve takdirlerinize bırakırken idrak edeceğimiz Ramazan ayının milletimize hayırlara vesile olmasını diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum
Erdal Bulut
Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Başkanı.

Exit mobile version