Anamur Postası

Mehmet Ali Gökmen MHP Mersin’den Adaylığını Açıkladı

Mehmet Ali Gökmen bugün , Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısı ile 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde, MHP Mersin Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Tabandan aldığı destek ile harekete geçen Gökmen, önce kendini tanıttı, sonra neden aday olduğunun gerekçelerini sıraladı.

Ben Mehmet Ali GÖKMEN. 1964 Yılında, Anamur ilçesi Gözce köyünde doğdum. İlk ve orta öğrenimini Anamur’da tamamladım. 1982 yılında Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ni kazanarak 1987 yılında mezun oldum. Aynı yıl serbest veteriner hekim olarak çalışma hayatıma başladım. 1989’da vatani görevimi Erzurum’da tamamladım. Aralık 1989 Milliyetçi Çalışma Partisi Bozyazı ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyesi ve ilçe sekreteri olarak siyasi hayatıma başladım. Serbest veteriner hekimlik ve çiftçilik (turfanda sebze üretimi) yaparak çalışma hayatıma devam ettim. 1997 yılında Tarım Kredi Kooperatifleri Mersin Bölge Birliği yönetim kurulu üyeliğine seçildim. Bu görevimi 2007 yılına kadar sürdürdüm. 1999 yılında yapılan Yerel Genel Seçimlerde MHP Bozyazı İl Genel Meclisi Üyesi olarak seçildim. Bu görevimi 2004 ve 2009 yıllarında tekrar seçilerek 3 dönem sürdürdüm. 2013 yılının Kasım ayında Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Teşkilatı kurucu üyesi ve teşkilatlardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak atandım. Büyükşehir Yasası ile birlikte İl Genel Meclisi’nin kapatılmasıyla 2014 yılında Meclis Üyesi görevim sona erdi. 5 Şubat 2015 tarihinde sürdürmekte olduğum il yönetim kurulu üyeliği ve il başkan yardımcılığı görevimden istifa ettim. Evliyim ve Mezitli ilçesinde ikamet etmekteyim.

Exit mobile version