Anamur Postası

KAYIP ADAM , CİNAYETE KURBAN GİTMİŞ

Abdullah UYSAL / anamur postası

Mersin ili Bozyazı ilçesinde , yaklaşık iki yıl önce  kayıp olan Ali FAKI (44)  ile ilgili emniyet güçleri tarafından soruşturma başlatılmıştı. Bozyazı ilçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin yaklaşık iki yıllık çalışması neticesinde FAKI’nın , Komşusu tarafından öldürüldükten sonra  Ardıçlıtaş yaylasına gömüldüğünü belirledi.

Ali FAKI, yaklaşık iki yıl önce akşam saatlerinde evinden çıkmış ancak bir daha geri dönmemişti. Eşinin kayıp İhbarı üzerine harekete geçen Bozyazı Jandarma Komutanlığı ekipleri , kayıp şahsın aracının deniz kenarında terk edilmiş bulunmasının ardından karada ve denizde aramalar yapmış ancak bir ize ulaşılamamıştı.

Bozyazı Jandarma Komutanlığı ekipleri olayın peşini bırakmayarak FAKI’nın aynı mahallede oturan A.B. ile husumetleri olduğu bilgisine ulaştı. Jandarmanın yaptığı teknik ve fiziki takibin arından A.B.’yi gözaltına aldı. Şüpheli Jandarmaya verdiği ifadesinde husumetli olduğu Ali FAKI’yı evinin bahçesinde görünce , av tüfeği ile korkutmak amaçlı ateş ettiğini ancak mermilerin başına isabet etmesi sonucu öldüğünü görünce de  , babasının yardımı ile cesedi bir naylona sarıp, Ardıçlıtaş yaylasına gömdüklerini söylediği öğrenildi.

Kayıp Ali FAKI’nın cesedi gömüldüğü yerden çıkartılıp Adli Tıp Kuruma gönderilirken, A.B. ile baba K.B. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

kaynak: www.bozyazigazetesi.com

Exit mobile version