DOLAR
Alış: 39.22
Satış: 39.38
EURO
Alış: 45.20
Satış: 45.38
GBP
Alış: 53.04
Satış: 53.44
GRİPTEN DEĞİL,KALP KRİZİNDEN ÖLMÜŞ
Bozyazı İlçesi’nden Mersin Devlet Hastanesi’ne sevk edilen 3 çocuk annesi Eşme Demir’in(56) gribal enfeksiyon sonucu değil kalp krizi sonrası hayatını kaybettiği öğrenildi.
Mersin’in Anamur İlçesinde avukat Hüsnü Uysal ve Yaşar Küçükalıç’ın gribal enfeksiyon sonucu hayatını kaybetmesinin ardından Bozyazı’dan Mersin’e sevk edilen Eşme Demir’in de aynı rahatsızlıktan hayatını kaybettiği öne sürülmüştü. Bozyazı ilçesinde yaşayan Eşme Demir’in kardeşi Muammer Ay, ablasının gribal enfeksiyon sonucu değil kalp krizinden hayatını kaybettiğini açıkladı.
Ablası Eşme Demir’i önceki gün rahatsızlanınca Bozyazı Devlet Hastanesi’ne götürdüklerini ifade eden Ay, “Kalbinde sorun var dediler, Mersin Devlet Hastanesi getirdik. Burada müdahale ettiler. Anjiyo yapacağız dediler. Yoğun bakıma aldılar. Tahlil yaptılar. Anjiyo yapacaklardı. Hastanede daha sonra hayatını kaybetti.” diye konuştu.
Ay, ablasının gribal enfeksiyon sonucu değil kalp krizinden hayatını kaybettiğini ifade etti.
Anamur Postası olarak , Eşme Demir’e ALLAH’tan rahmet,yakınlarına başsağlığı dileriz.
Yorumlar
Yorumlar (Yorum Yapılmamış)
Benzer Galeriler
-
Hakkında Kesinleşmiş 17 Yıl 3 Ay Hapis Cezası Vardı ; Mağarada Yakalandı
-
Sahil Güvenlikten Gezi Teknesinde Yaralanan Vatandaşa Müdahale
-
İş Adamı ALPYAĞAL’dan Kurban Bayramı Mesajı
-
Anamur Kaymakamı BOZDEMİR’den Kurban Bayramı Mesajı
-
TÜRKİYE’NİN İLK ASTRONOTU GEZERAVCI , ANAMUR’DA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
-
Mersin’de Jandarmadan tefeci Operasyonu ; 3 şüpheli tutuklandı.