Anamur Postası

Foto Rekor Aynı Yerinde Yeni Yüzüyle Hizmetinizde

Mersin ili Anamur ilçesinde faaliyet gösteren Fotoğraf Stüdyosu Foto Rekor , aynı yerinde aynı telefon numaraları ancak yeni yüzüyle biz Anamur ’lulara layık olduğumuz hizmeti vermeye devam ediyor.

Anamur Göktaş mahallesi Üçyol kavşağında hizmet veren Foto Rekor , aynı işyerinde yaklaşık 30 yıldır  hizmet vererek kırılması güç bir rekora imza atıyor.

Fotoğraf stüdyosu teknolojisinin geldiği son nokta sistemlerle donatılmış ve kendisine ait üç katlı bir binada , 500 m2 bir alanda hizmet veriyor. Gerek hizmet  ve gerekse dış görünümü açısından Anamur’a  ve Anamur’luya layık bir Fotoğraf stüdyosu kazandıran işyeri Sahibi Ahmet Koyuncu , “ Yaklaşık 35 yıldır içinde bulunduğum fotoğrafçılık mesleğimde  tam 27 yıldır  burada aynı işyerimde halkımıza fotoğraf stüdyosu olarak hizmet vermekteyim. O günden bu güne değişen , o gün  ufak bir işyeri olarak başladığım ,  bugünse  gerek  görünüm gerekse  ekip  ve ekipmanlarımızla  görüntülü MİXER  ile  HAVADAN GÖRÜNTÜLEME sistemi  ve CANLI YAYIN  , sublimasyon baskı sistemlerimiz ile  , sizin  hayalini kurduğunuz her şeyi FOTO REKOR ekibi olarak gerçekleştiriyoruz” dedi.

Anamur Postası olarak Foto Rekor ’u tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

 

 

Exit mobile version