Anamur Postası

Elvan ; “Anamur’un ve Türkiye’nin Önünü Açmak istiyorsanız”

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, “AK Partimize destek verirseniz, hem Anamur hem Mersin hem de Türkiye’nin önü açılacak. Bizler çok daha güçlü, çok daha kudretli ve dünyada söz sahibi olmaya devam eden bir ülke konumunda olacağız” dedi.

Elvan, partisinin Anamur İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma ve aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçiminin çok önemine değinerek Türkiye’nin geleceğinin belirleneceğini bildirdi. 

Elvan, “Eğer sizler güçlü bir şekilde AK Partimize destek verirseniz, hem Anamur hem Mersin hem de Türkiye’nin önü açılacak. Bizler çok daha güçlü, çok daha kudretli  ve dünyada söz sahibi olmaya devam eden bir ülke konumunda olacağız” diye konuştu.

Türkiye’nin itibarının gölgelenmesine, tek bayrak, tek devlet, tek millet ve tek vatan ülküsünün yıpratılmasına asla izin vermeyecekleri belirterek Elvan, şöyle devam etti: “İçinde benim de bulunduğum koalisyon görüşmelerinde önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Ama maalesef özellikle MHP, ısrarla bir koalisyon istememize rağmen, Sayın Bahçeli sürekli olarak ‘hayır, hayır, hayır’ dedi. Bizimle koalisyon yapmak istemedi. Maalesef ne MHP ne de CHP koalisyondan yana samimi bir tutum sergilemediler. Kurulacak seçim hükümetine bakan istendi ancak anayasanın gereğini ne MHP ne de CHP yerine getirmedi.” 

Türkiye’nin 7 Haziran seçiminden sonra yeniden terör belasıyla baş başa kaldığını ve seçim öncesinde ‘barış, barış, barış’ diyenlerin, seçimin ardından bir yerlerden gelen emirle eylem ve söylemlerini değiştirdiğini vurgulayan Elvan, “Terörün kökünü kazıyacağız. Bunu da yapacak olan tek parti AK Parti’dir. Bu ülkeyle bir hesabı olanlar, bu milletle bir hesabı olanlar, devletimizle hesabı olanlar, ay yıldızlı bayrağımızla hesabı olanlar, şunu hiçbir zaman unutmasınlar. Karşılarında güçlü bir AK Parti’yi görecekler” ifadesini kullandı. 

Erdemli’den Antalya’ya kadar 480 kilometrelik yolun 442 kilometresini tamamladıklarına işaret eden Elvan, şöyle dedi: “Anıtlı ile Demirören arasındaki yolun ihalesine en kısa sürede çıkacağız. Tüm hazırlıklar yapıldı, programa aldık. Gerekli onayları da aldık. Başbakanımız da imzaladı. Şimdi sadece ihale işi kaldı. İhaleye çıkacağız hemen yapımına başlayacağız. Anıtlı ile Demirören arasında 6 tünel var. Uzunluğu 5,5 kilometreden daha fazla. Antalya-Mersin sahil yolunda toplam tünel sayısı 27’dir. AK Parti öncesindeki 80 yıllık süreçte Türkiye’de sadece 50 kilometre tünel yapılmış. Biz bu yıl 128 kilometrelik tüneli bitiriyoruz. Bizim farkımız bu.” 

Elvan, Anamur’un sorunlarını tespit ederek çözümüne yönelik çalışmaların da başladığını belirterek, Anamur-Ermenek-Karaman yolunun 2 saate ineceğini sözlerine ekledi.

Programa, AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, milletvekilleri ve milletvekili adaylarıyla çok sayıda partili katıldı.

Elvan, konuşmasının ardından partililerle bayramlaştı.Anamur manşet.

Exit mobile version