Anamur Postası

DATASURF Tarafından Bozyazı’da Üretilen SERAM X Markalı AKILLI SERA SİSTEMLERİ ile Tanıştınız mı ?

Abdullah UYSAL / anamur postası

Çağımızın en büyük gereksinimlerinden biri olan ve günümüzde artık her alanda kullanılmaya başlayan bilgisayar ve akıllı telefon teknolojisi üreticilerinde işini kolaylaştırıyor.

Seram X elektronik sera otomasyonu sayesinde artık dünyanın neresinde olursanız olun, seranızı açabilecek, kapatabilecek, suyunuzu verebilecek, soğuk havalarda seralarda beklemek , sıcak havalarda seranıza giderek havalandırmayı açmak ve kapatmak zorunda kalmayacaksınız.

3 MOD halinde çalışabilen Seram X Elektronik Sera Otomasyonu ile  ; ister cep telefonundan kontrol , ister panodan kontrol ve isterseniz de akıllı sistem ile kontrol sayesinde , don noktası alarmı, Aşırı sıcak alarmı yada sıcaklığa göre otomatik açma – kapama , entegre sulama sistemini çalıştırabileceksiniz.

Seram X elektronik sera otomasyonu sayesinde seranızın havalandırma sistemi hava durumuna göre otomatik olarak ayarlanacak, siz serayı açtıktan sonra rüzgar çıkması durumunda tekrar seraya dönmeden seranızı telefonunuzdan  otomatik olarak kapatabileceksiniz.

Seram X elektronik sera otomasyonu sayesinde , seranızı sulamak için seranıza gitmenize gerek kalmayacak , internetin çektiği her yerden seranızı sulayabileceksiniz.,

Tüm saydıklarımızı İster tek bir panodan , isterseniz de cep telefonunuzdan yapmak isterseniz Seram X elektronik sera otomasyonu ile görüşmeniz yeterli olacaktır.

Seram X elektronik sera otomasyonu internet sitemizi ziyaret ederek  yada 0 324 303 30 24 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

İNTERNET SİTESİNİ ZİYARET ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Exit mobile version