Anamur Postası

BOZYAZI’da ŞEHİDE SON GÖREV

Abdullah UYSAL/ Anamur

Mersin ili Bozyazı ilçesi Kızılca mahallesinden Uzman Çavuş Yaşar YILDIRIM, Suriye sınırında teröristlerin attığı havan topu neticesinde ağır yaralanmış ve Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi  Hastanesinde tedavi görüyordu.

Yaklaşık bir aydır Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi  Hastanesinde sürdürdüğü yaşam mücadelesini kayıp eden Uzman Çavuş Yaşar YILDIRIM, şehit düştü.

Şehidimizin naaşı  , bu sabah Gaziantep’te düzenlenen askeri törenin ardından askeri helikopter ile Bozyazı’ya getirildi.

Şehidimiz  Uzman Çavuş Yaşar YILDIRIM  için Bozyazı Merkez Camiinde kılınan öğlen namazının ardından düzenlenen ve Mersin Valisi Ali İhsan SU, Bozyazı Kaymakamı Hayati TAŞTAN , Akdeniz Bölge Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder GÜRBÜZ ,AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur TAŞKIN , Anamur ve Bozyazı protokol üyeleri, askeri erkan şehidin yakınları ve Bozyazı ve Anamur’lu vatandaşların  katıldığı törenin ardından, Şehidimiz  Uzman Çavuş Yaşar YILDIRIM ,Bozyazı Ak mezarlığına annesinin yanına gözyaşları arasında defnedildi.

Anamur Postası Haber Sitesi olarak, Şehidimiz  Uzman Çavuş Yaşar YILDIRIM’a Allah’tan rahmet, TÜRK MİLLETİNE  başsağlığı dileriz. Başımız Sağ olsun.

Exit mobile version