Anamur Postası

BOZYAZI TÜRKİ’YE BİRİNCİSİ OLDU

Ak Parti Genel Merkezi tarafından kurulan Teşkilat Performans Sistemi (TPS) verilerine göre Ak Parti Bozyazı İlçe Kadın Kollarının Türkiye 1.si olduğu bildirildi.

Yapılan faaliyetler değerlendirmesinin sonucuyla alınan bu birincilik, teşkilatta büyük sevinç yarattı. Ak Parti Bozyazı Kadın Kolları Başkanı Saniye Aygan’ın teşkilat bazındaki çalışmaları bu birincilikle hem tescillendirilmiş oldu hem de ödüllendirildi.

Ak Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Mehri Bilgen, “İlçe Bazında TPS(teşkilat performans sistemi)’de Bozyazı İlçemiz Türkiye Birincisi olmuştur. Hepinize Teşkilatım adına teşekkür ederim” diyerek, Başkan Saniye Aygan’ı tebrik etti.

Ak Parti Bozyazı İlçe Başkanı Celalettin Muz da, böyle bir ödülle gururlandıklarını ifade ederek, “Bozyazı Teşkilatımız adına gurur veren bir gelişme. Kadın Kollarımızı bu fedakar çalışmalarından ötürü ne kadar tebrik etsem azdır. Gençlik kollarımızla, kadın kollarımızla uyumlu çalışmamızın sonucu bu başarılara ulaşıyoruz. 7 Haziran seçimlerinde Allah’ın izniyle partimizi hem ilçemizde hem Mersin’de hem de ülkemiz genelinde bir kez daha tek başına iktidara bu özverili çalışma getirecektir inşallah. Başta Kadın Kolları Başkanımız Saniye hanım olmak üzere tüm kadın kolları yönetimimize ve üyelerimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

 

Exit mobile version