Anamur Postası

Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Normal süresinde yapıldığı takdirde 2019’ da yapılacak olan yerel seçimlere iki yıldan az bir zaman kala,siyasi partilerde aday adayı olmak isteyen siyasetçiler,yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Bir dönem Anamur’da Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığını da yürüten Nurullah Öz , Ak Parti Gençlik Kolları toplantısında Aday Adaylığını açıkladı.

Aynı zamanda, Ak Parti’nin Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın yardımcısı olan  Avukat Veli Tolu’nun yeğeni olan Nurullah Öz,Anamur Ak Parti Gençlik Kolları toplantısında yaptığı açıklamada ; “ Ak Parti Anamur Belediye Başkan Aday adaylığımı açıklamak için şartların olgunlaşmasını bekledim ve bu kararımı daha önce başkanlık görevini yürüttüğüm Ak Parti Gençlik Kollarında ilk sizlerle paylaşmak istedim.  aday adaylığı müracaatları başlar başlamazda ilk müracaat eden ben olacağım. Anamur’u kalkındıracak tarım,turizm ve ticaret alanındaki projelerimle  hemşerilerimin karşısına çıkmaya hazırım.Mutlaka başka aday adaylarımızda olacaktır.ne kadar çok aday adayı olursa,bu bizim partimizin zenginliğini gösterir.Ak Parti Genel Merkezimiz tarafından belirlenecek olan Anamur Belediye Başkan adayımız kim olursa olsun, sonuna kadar yanında ve destekçisi  alacağım” dedi.

Anamur Postası Haber Sitesi olarak ,Nurullah Öz kardeşimizi tebrik eder,başarılar dileriz.

Exit mobile version