Anamur Postası

BaşkanTopbaş.EMİTT’de Anamur Standını Ziyaret Etti

Mersin Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyeleri  ve Anamur Belediyesi tarafından İstanbul EMİTT Fuarı’nda açılan Mersin ve Anamur Standına ilgi sürüyor.

Ulusal ve Uluslararası düzeyde birçok ziyaretçi ağırlayan standımızı ünlü simalar da ziyaret etti. Satnd’ın başında Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe bizzat dururken  Anamur Belediyesi Halkoyunları Ekibi de zaman zaman stand çevresinde Anamur Yöresi oyunlarını sergiliyor. Anamur standında ziyaretçilere muz, çilek, yer fıstığı ve samsıra ikramında bulunuluyor.

EMİTT Fuarı’nı Cuma günü ziyaret eden ,  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Mersin ve Anamur standına büyük ilgi gösterdi. Anamur standında Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Başkan Topbaş’a muz ikramında bulundu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş önce Anamur Muzu ile poz verdi, sonra da dünyanın en kaliteli muzu diyerek teşekkür etti. Başkan Topbaş Anamur Standında Başkan Türe ile birlikte bir süre ziyaretçilere muz dağıttı. Başkan Türe de Başkan Topbaş’a ziyaretleri anısına Anamur’un simgesi Muzlu Kadın Heykeli takdim etti.

EMİTT Fuarı’nda Mersin ve Anamur adından sıkça söz ettirirken  ziyaretçilere Anamur’u tanıtan kalem, anahtarlık, magnet ve bröşürler de dağıtılıyor.

 

 

Exit mobile version