Anamur Postası

Başkan’dan Anamurlu Çocuklara Lunapark Hediyesi

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Yarıyıl Tatili dolayısıyla Anamurlu çocuklara Lunapark Bileti dağıttırdı.

Anamur Belediyesi ve Murat Lunapark karnelerini alan öğrenciler için hazırlattırılan Ücretsiz Lunapark Biniş Biletlerini Anamurlu çocuklara ulaştırarak karne hediyesi yaptı. Yaklaşık 14.000 bilet Anamur mahalle muhtarları aracılığıyla Teniste’den Boğuntu’ya, Melleç’ten Çarıklar’a, Karadere’den Malaklar’a kadar tüm mahallelere ulaştırıldı. ‘Geleceğimizin güvencesi öğrencilerimize karne hediyesi’ sloganıyla Anamurlu öğrencilere dağıtılan biletlerin gençlere ulaşmasının ardından İskele Yolu üzerinde bulunan Murat Lunapark doldu taştı.

Ücretsiz Biletleriyle Murat Lunapark’ a akın eden gençler birbirinden güzel oyuncaklarda doyasıya eğlenmeye başladı. Murat Lunapark Anamur Müdürü Hacı Erdoğan Gültekin lunaparkta yaptığı açıklamada Anamur belediyesi ve Murat lunapark işbirliğiyle öğrencilere karne hediyesi yapıldığını, Lunapark’ ın Anamur Belediyesi tarafından gelin gibi süslendiğini, Öğrencilerin 9 Şubat’a kadar ellerindeki biletlerle ücretsiz binişlerden faydalanabileceklerini ve öğrencilere bu hizmeti sunan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye de ayrıca teşekkür ettiklerini belirtti.

EMİTT Fuarı dolayısıyla İstanbul’da bulunan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de Anamurlu öğrencileri tebrik ederek onların karne heyecanını Ücrtesiz Lunapark Bileti Hediyesi ile kutladıklarını, Anamurlu öğrencilerden veliler ve yöneticiler olarak her zaman daha fazla başarı beklediklerini söyledi. Başkan Mehmet Türe ayrıca bir dönem boyunca gençlerin eğitimi için ter döken öğretmenlere de teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.

 

 

 

Exit mobile version