Anamur Postası

BAŞKAN KILINÇ’tan HEMŞERİMİZ MİLLİ SPORCUYA “DESTEK SÖZÜ”

Abdullah UYSAL / anamur postası

03-08 Eylül tarihleri arasında Antalya’da yapılan Vücut Geliştirme şampiyonasında Master 45-49 yaş klasik Vücut Geliştirme kategorisinde Türkiye şampiyonu olan Bozyazı’lı Milli sporcu Serdar AYSAN, Milli Takıma çağrılmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Antalya’da yapılan Vücut Geliştirme şampiyonasında Master 45-49 yaş klasik Vücut Geliştirme kategorisinde Türkiye şampiyonu olan Serdar AYSAN , 6-8 Aralık tarihinde İspanya Tarragona’da düzenlenecek olan Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonasına katılmak üzere Milli Takıma davet edildi.

Milli Sporcumuz , hemşerimiz  Serdar AYSAN , Anamur Belediye Başkanı Hidayet KILINÇ’ı ziyaret etti.

Başkan KILINÇ,hemşerimiz olan Milli Sporcumuz Serdar AYSAN’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Bozyazı’lı Vücut Geliştirme Sporcusu Serdar AYSAN’a bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim.İspanya’da 6-8 Aralık 2019’da düzenlenecek Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda Türkiye’miz için mücadele edecek olan AYSAN’a , gerekli desteği vereceğiz “ dedi.

Anamur Postası Haber Sitesi olarak, hemşerimiz Milli Sporcu Serdar AYSAN’ı tebrik eder, dünya şampiyonasında başarılar dileriz.

Exit mobile version