Anamur Postası

ARTIK ALMAKTA KOLAY , SATMAKTA

Çağımız bilgisayar çağı , çağımız internet çağı ve bu sistem biz istesek te istemesek te hayatımızın her alanında var.

Birçok konuda hayatımızı inanılmaz ölçüde kolaylaştıran bilgisayar ve internet , bazı zamanlarda da içinden çıkılmaz bir hal almaktadır.

Biz bugün burada tabi ki işimizi kolaylaştıran , daha kısa zamanda daha çok kitleye hitap edebilen yönlerinden bahsedeceğiz.

Günlük hayatta birçoğumuzun  mutlaka  kullandığımız veya merak edip , adını duyup ama kullanamadığımız alışveriş siteleri vardır.

Bu sitelerin ortak amacı , dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar alıcı ile satıcıyı sanal bir çatı altında buluşturmaktır.

Şimdi size böyle bir siteden bahsedeceğim. Bu  sitede de amaç , üyelerinin daha kısa zamanda daha çok kitleye ulaşarak daha hızlı alım satım yapabilmelerini sağlamak.

Otomobilden kamyona, tarladan arsaya bahçeye-daireden müstakil eve , kısaca alınıp satılabilen menkul-gayrimenkul ilanınızı ücretsiz verebileceğiniz , resimleri , bilgileri kendinizin yükleyebileceğiniz, yüklü ilanlarınızı güncelleyebileceğiniz bir site.

Sitemizin adı http://www.halkpazari.co  (yanlış veya eksik yazılmadı, adres tam olarak böyle). Evet bu sitede ücretsiz olarak , her türlü alım-satım ve kiralık ilanlarınızı kendiniz , resimleriyle beraber girip, ilanlarınızı yayınlayabilir, ilanınızı yayından kaldırabilir yada ilanınızı güncelleyebilirsiniz.

Dediğimiz gibi ,almakta satmakta hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Exit mobile version