Anamur Postası

ARININ SOKTUĞU MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ KOMAYA GİRDİ

Abdullah UYSAL / anamur postası

Mersin’in Bozyazı ilçesinde arının sokması sonucu komaya giren motosiklet sürücüsü Erkan ŞİMŞEK (42), hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Bozyazı ilçesi Merkez Mahallesi’nde bir kebapçı’da çalışan Erkan ŞİMŞEK, aldığı siparişi motosikleti ile yerine teslim ettikten sonra işyerine dönüşü sırasında boynunda bir acı hissetti. İşyerine geldiğinde işyeri sahibine, “Boynuma bakar mısın, bir şey soktu ne olduğunu anlayamadım” dedi. İşyeri sahibi ŞİMŞEK’in boynuna baktığında atar damar’ın bulunduğu yerde bir arı iğnesi görerek çıkardı. Arı iğnesini gören ŞİMŞEK, kendisinin arı sokmasına karşı alerjisi bulunduğunu, hemen 112’ye  haber verilmesini istedi. Bu arada ŞİMŞEK, nefes alış verişinde güçlük çekip, vücudu ise kasılmaya başladı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri , baygınlık geçiren hastaya ilk müdahaleyi olay yerinde yapıp, Ambulans ile Anamur Devlet Hastanesine sevk etti. Burada da yapılan müdahalenin ardından ŞİMŞEK, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

ŞİMŞEK’in yapılan müdahale sonucu hayati tehlikesinin bulunmadığı, sağlık durumunun sürekli kontrol edildiği tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Anamur Postası Haber Sitesi olarak, Erkan ŞİMŞEK’e geçmiş olsun der, acil şifalar dileriz.

 kaynak : Vahdet TOPÇUOĞLU

ARI ALERJİSİNE KARŞI YAPMAMIZ GEREKENLER

Exit mobile version