Anamur Postası

Anamur’lu Pilotun Ülkemizi Temsil Edeceği Şampiyona Ertelendi

Abdullah UYSAL / anamur postası

31 Ocak 2021 tarihinde Anamur Postası Haber Sitemizde yayınladığımız “Anamur’lu Pilot Şampiyonada Ülkemizi Temsil Edecek ” başlıklı haberimizde , Alanya’da 23 – 25 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan PGAEC  ( Paragliding  Accuracy  European Cup Alanya ) Yamaç Paraşütü Hedef Avrupa Kupasında Anamur Havacılık ve Ekstrem Doğa Sporları Kulübü pilotlarından en genç sporcu Ferhat EROL’un  , 2021 Avrupa Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonasında ülkemizi, dolayısıyla Anamur’ umuzu temsilen katılacağıbelirtmiş ve gururumuzu paylaşmıştık.

Ancak , bugünlerde Alanya’da yapılacak olan PGAEC  ( Paragliding  Accuracy  European Cup Alanya ) Yamaç Paraşütü Hedef Avrupa Kupası şampiyonası ertelendi.

Çalışmalarını yamaç paraşütü pilotu Süleyman Solak gözetiminde  Anamur Ören Süleyman SOLAK ( eski radar ) tepesinde sürdürmekte olan dünyanın en genç pilotlarından olan Ferhat EROL ‘un da katılacağı ve Ülkemizi temsil edecek bir Anamur’lu olarak gurur duyacağımız 2021 Avrupa Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası 4 – 6 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

Şampiyona ile ilgili yapılan açıklamada ; “ Sağlık Bakanlığı ve Yerel Havacılık otoriteleri tarafından verilen risk faktörlerine göre  TÜRKİYE’de ki durumu değerlendirdik ve yarışmanın 4- 6  Haziran 2021 tarihine ertelenmesinin herkes için iyi olacağına karar verdik “ denildi.

Anamur Postası Haber Sitesi olarak , 4 – 6 Haziran tarihleri arasında Alanya’da yapılacak olan PGAEC  ( Paragliding  Accuracy  European Cup Alanya ) Yamaç Paraşütü Hedef Avrupa Kupasında ilçemizi ve Ülkemizi temsil edecek  Ferhat EROL’u tebrik eder, başarılar dileriz.

Exit mobile version