Anamur Postası

Anamur’da 3 Araç Kundaklandı

Mersin ili Anamur ilçesinde meydana gelen olayda , farklı mahallelerde aynı anda üç araç birden kundaklandı.Araçlar kullanılamaz hale geldi.

Anamur’ da bir ekmek fabrikasına ait  ekmek dağıtımı amacı ile kullanılan araçlar park halindeyken kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kundaklanarak ateşe verildi.

Gece saat 00:15’te , aynı anda Göktaş mahallesinde,Saray Mahallesinde ve Akarca mahallesinde yanmaya başlayan 3 araç , mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Göktaş mahallesindeki yanan aracın kendiliğinden hareket etmesi  ve yangının başka araçlara da sıçrama ihtimali panik yarattı.Ancak Mahalle sakinlerinin müdahalesi ile yangının başka araçlara sıçraması önlendi.

 Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürüldü.Söndürülen araçlar kullanılamaz hale geldi.

Araçların kullanılamaz hale geldiği kundaklama olaylı ile  ilgili  inceleme yapan polis, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda çıkan yangınlarla ilişkin geniş kapsamlı soruşturma başlattı.

Kaynak: http://www.anamurmanset.com

Exit mobile version