reklam
Ana Sayfa Foto Galeri, Gündem 10.04.2015 3036 Görüntüleme

MUZ HIRSIZLARI YAKALANDI

Emniyetin dikkatli çalışması sonucu kıskıvrak yakalandılar.

Edinilen bilgide’’ İlçe emniyet müdürlüğünden  yapılan yazılı açıklamada, Bozyazı ilçemizde son zamanlarda yaşanan seralarda meydana gelen bir –iki dal muz hırsızlıkları, olayı ile ilgili olarak ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde ,son olarak 06/04/2015 tarihinde idaremiz merkez mahallesi Gürsel Kavun caddesi üzerinde üç adet muz serasında meydana gelen hırsızlık olaylarında ,naylonları kesmek suretiyle içeri girildiği ,üç sera içerisinde su hortumu ile 11 dal muzun kesilmek sureti ile çalındığı, olay ile ilgili ,mala zarar verme ve açıktan hırsızlık suçundan işlem yapılmıştır.

Olayın aydınlatılmasında ilçemizde kurulu bulunan mobese kamera kayıtlarından olaya karışan şahısların ve olayda kullanılan 50 nc tespit edildiği ,olay ile ilgili iki şahsın yakalandığı, haklarında gerekli işlemler yapılarak şahıslar adliyeye sevk edildiği bildirilmiştir.

 

Polisin başarısında , halkın desteği de  önemlidir . Sera sahiplerinin şüpheli şahıs ve araç gördüklerinde,155’e ihbarda bulunmaları ,hırsızlık olaylarının olmadan önlenmesi veya  şüpheli şahısların yakalanması için büyük önem arz etmektedir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster