Anamur Postası

31 Mart’ta Yapılacak Olan Yerel Seçimlerde Oy Tercihiniz Kimden Yana Olacak ? Anketimiz Sonuçlandı

Anamur Postası Haber Sitesi olarak takipçilerimiz için hazırladığımız ,” 31 Mart’ta Yapılacak Olan Yerel Seçimlerde Oy Tercihiniz Kimden Yana Olacak ? ” anketimiz sonuçlandı.

Yaklaşık 6 gün devam eden “31 mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde oy tercihiniz kimden yana olacak ? ” anketimize katılımcılarımız , bir ip adresinden sadece bir kere oy kullanılabildi.1155 tekil oy kullanıldığı anketimiz sonuçlarına göre , Anamur Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı adayı sayın Hidayet KILINÇ oyların % 43.7sini alırken, İYİ Parti adayı ve son iki dönem Anamur belediye başkanlığı görevini yürüten sayın Mehmet TÜRE %28.3 , Cumhuriyet Halk Partisi adayı sayın Durmuş DENİZ ise% 28 oy almışlardır.

Anamur Postası Haber Sitesi okuyucu ve takipçilerine ,” 31 Mart’ta Yapılacak Olan Yerel Seçimlerde Oy Tercihiniz Kimden Yana Olacak ? ” anketine katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Hatırlanacağı gibi ,24 Haziranda yapılan Genel Seçimde Cumhur İttifakı % 45.5 , Cumhuriyet Halk Partisi %29.4 , İYİ Parti ise % 21.6 oy almışlardı. Bu sonuçlara göre, Cumhur İttifakı % 1.8 ve Cumhuriyet Halk Partisi %1.4 oy kaybederken , İYİ Parti ise % 6.7 puan artış sağladı.

Exit mobile version