Anamur Postası

12 Yaşındaki Çocuk İntihar Etti

Mersin’in Bozyazı ilçesi’nde Ortaokul 7. Sınıf öğrencisi bilinmeyen bir nedenden dolayı av tüfeği ile intihar etti.

  Edinilen bilgiye göre olay, Mersin’in Bozyazı İlçesi Gözce mahallesinde meydana geldi. Tekeli Ortaokulu 7. Sınıfta okuyan Özgür Mavzer (12), babası Mustafa ve Annesi Zeynep Mavzer’in sabah erken saatlerde seraya çalışmaya gitmesinin ardından evde yalnız kalan Özgür Mavzer, evde bulunan tek kırma(yörede tık tüfek tabir edilen tüfek) av tüfeği kendisini vurdu.

Seraya sabah erken saatte çalışmaya giden baba Mustafa Mavzer, öğlene doğru eve geldiğinde evde oğlunun kanlar içerisindeki cansız bedeni ile karşılaşınca sinir krizi geçirdi. Babanın feryadını duyan komşularının olay yerine gelmesi neticesinde Jandarmaya haber verildi. Anamur’dan gelen savcının olay yeri araştırma ve incelemesinin ardından Mavzer’in cansız bedeni Mersin Büyükşehir Belediyesi Cenaze Nakil Aracı ile Bozyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede savcılık tarafından yapılacak ilk incelemenin ardından cenazenin Adana Adli Tıp Kurumuna gönderileceği, Mavzer’in tüfek ile çenesinin altından kendisini vurduğu öğrenildi.

Mavzer’in ölümünün duyulması arkadaşları ve öğretmenleri ile mahalle sakinleri arasında büyük üzüntü yarattı.

Mavzer’in anne ve babasına intihar etmeden önce “Sizleri çok seviyorum” diye bir not bıraktığı öğrenilirken,olayla ilgili olarak jandarmanın çok yönlü soruşturma başlattığı bildirildi.

Kaynak : Tekeli haber

Exit mobile version