Anamur Postası

103 Küçükbaş Hayvanı Ağıl Bekçisinin Çaldığı Belirlendi

Abdullah UYSAL / anamur postası

Jandarmaya giderek , ağılında bulunan 103 küçükbaş hayvanının çalındığını söyleyen vatandaşın ihbarı üzerine çalışma başlatılan jandarma şüphelileri kıskıvrak yakaladı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığından edinilen bilgiye göre , Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri hayvan hırsızlığı yapan 2 şahsı düzenlediği operasyon ile yakaladı.

Erdemli Tırtar mahallesinde ikamet eden bir vatandaşa ait ahırdan 103 küçükbaş hayvanın çalınması üzerine harekete geçen jandarma ekipleri , hırsızlık şüphelisi şahısları yakalamak için operasyon başlattı.

Jandarma ekipleri , çevre güvenlik kamerası kayıtlarının analizi ve yaptığı araştırma neticesinde , çalınan hayvanların bulunduğu ağılda bekçilik yapan şahsın hayvanları çaldığını ve bir başka şahsa sattığını tespit etti.

Şüpheli şahısları yakalamak için operasyon başlatan jandarma ekipleri  , çalıntı hayvanları bulurken  iki şüpheli şahsı da yakalayarak gözaltına aldı.

Çalınan hayvanlar sahibine teslim edilirken gözaltına alınan iki şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Exit mobile version