reklam
Ana Sayfa Gündem 31 Aralık 2015 3215 Görüntüleme

Hayalleriniz sahibindenemlak.org’la Gerçekleşecek

Hayalleriniz sahibindenemlak.org’la Gerçekleşecek

Yeni girişim www.sahibindenemlak.org  Türkiye’de online emlak sektörüne pek çok yenilik getirecek gibi görünüyor. Her şeyden önce, emlak danışmanlarını sistemin merkezine koyan sitede, satmak istediğiniz emlağınız için teklif toplama imkanınız var.

Emlak arayan biriyseniz, detaylı profilleri  inceleyerek danışmanınızı seçebiliyorsunuz.

Aradığınız emlak www.sahibindenemlak.org sitesinde mevcut değilse, emlak Talep formunu  doldurup yolluyorsunuz  ve danışmalar sizin istediğiniz özellikteki gayrimenkul’u arıyorlar.taleplerinizi en kısa zamanda karşılanıyorlar.

Satmak istediğiniz gayrimenkul’ü  yalnız www.sahibindenemlak.org sitesinde yayınlanmayıp   Web sitesi reklamları, Sosyal Pazarlama , Sosyal imleme , Linkler ve diğer internet reklam araçlarını kullanarak ulusal bazda tanıtım yapıyorlar.

Daha pek çok özelliği barındıran www.sahibindenemlak.org kısa zamanda neler yapabilecek hep birlikte görecegiz.

Bu yenilikçi ve iddialı sitenin markalaşma yolunda atacağı tüm adımlarda marka danışmanlığını ve iş akım planını Yılmaz İNCEER’in hazırladığı  iletişim stratejisindeki katkıları bir yana her şeyiyle tam bir sosyal medya LinkedIn, Facebook ve Twitter’ı merkeze alan Tanıtım  stratejisi, yaratıcı fikirleri ve sayfa yönetiminin  alışılmamış reklam tarzı  ile hizmet skalasını tam olarak ortaya koyan bir iş.

Tabii, biz şimdi sadece bu heyecan verici haberi vermekle yetiniyoruz, kısa süre sonra bütün işler tek tek sosyal medyada ve bu sayfalarda ortaya çıkmaya başlayacak . Belki de kampanya çoktan size ulaşmış olacak.

sinemagif

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

İlginizi çekebilir

Bu Geceye Dikkat

Bu Geceye Dikkat

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster